Algemeen

18 januari 2014

Taptoe 2014 bij v.v Reünie

Taptoe 2014 bij v.v Reünie

Met enkele praktische wijzigingen en een optreden van één van ’s werelds beste showbands: ”Pasveerkorps” uit Leeuwarden

Op zaterdag 28 juni 2014 vindt al weer de 15e Taptoe in Borculo plaats, die wordt georganiseerd door de St. voor Cultuur, Sport en Spel.

Voor het eerst zal de taptoe niet meer worden gehouden op het parkeerterrein van Friesland Campina Domo aan de (Oude) Needseweg, vanwege de bouwactiviteiten van het bedrijf.

Gelukkig heeft de St. voor Cultuur, Sport en Spel in goed overleg met alle partijen een passend alternatief kunnen vinden.

De taptoe zal namelijk plaatsvinden op het hoofdveld van Voetbalvereniging Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo welke is voorzien van een overdekte tribune. 

Een andere wijziging is de begintijd van de taptoe dit jaar.

In verband met het WK voetbal lijkt het de organisatie niet verstandig om de taptoe in de avonduren te laten plaatsvinden omdat de kans groot is dat er dan een belangrijke voetbalwedstijd wordt gespeeld.

Daarom is gekozen voor het houden van de taptoe vanaf 14.30 uur tot circa 17.00 uur.

Momenteel is de organisatie bezig met het contracteren van befaamde Nederlandse showkorpsen. Naar alle waarschijnlijkheid ook een Berkellands korps.

De Stichting voor Cultuur Sport en Spel is zeer verheugd dat het Pasveerkorps uit Leeuwarden in ieder geval komt. Deze showband werd tijdens het Wereld Muziek Concours in 2013 beloond met goud en onderscheiding!!

Ook Jong Pasveer (jongeren afdeling van het Pasveerkorps) zal tijdens de 15e taptoe in Borculo van de partij zijn.

Houd daarom zaterdagmiddag 28 juni 2014 vrij en kom genieten van de Taptoe in Borculo vanaf 14.30 uur op het hoofdveld van V.V. Reünie in Borculo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook