Algemeen

18 januari 2014

CD presentatie de Berkelzangers

CD presentatie de Berkelzangers

Het  koor De Berkelzangers heeft op zondag  5 januari 2014 een nieuwe CD uitgebracht.
Dat gebeurde tijdens het Nieuwjaarsconcert van “De Knollentrekkers”  in Muziekgebouw Volharding te Borculo. De eerste CD werd, in een ruim gevulde zaal , uitgereikt door voorzitter Henk Konijnenberg aan Jan Schepers van Rietdekkersbedrijf Schepers uit Borculo. Mede door de sponsoring van dit bedrijf werd het mogelijk om deze CD te maken.
Deze nieuwe CD heeft als titel “Hoor de muzikanten….”.
Met de nummers op deze CD komt weer een geheel ander genre zang naar voren dan op de vorige CD’s van De Berkelzangers. De muziek werd ingespeeld door een 3-tal blaaskapellen welke onder leiding stonden van de dirigenten Geert Sprick, Ronald Jeurissen en Jos Jansen. Allemaal bekende namen in de wereld van de blaasmuziek.
De Berkelzangers is een mannenkoor met ruim 40 leden en een eigen combo en bestaat 16 jaar. De leden komen uit Borculo en omstreken. Het koor treedt regelmatig op in tehuizen, verpleegcentra maar ook op tent- en dorpsfeesten en in concertzalen. Hiervoor heeft het koor een breed repertoire met Nederlands- , Duits- en Engelstalige liedjes, waaronder veel “evergreens”. Meer informatie over het koor en de bestelmogelijkheden voor de nieuwe CD vindt U op www.deberkelzangers.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook