Algemeen

21 januari 2014

Fiets gestolen in Borculo, getuige gezocht

Fiets gestolen in Borculo, getuige gezocht

Gisteren, maandag 20 januari, omstreeks tien voor zeven in de avond is er een gazelle dames fiets gestolen aan de Steenstraat in Borculo ter hoogte afhaal Chinees Xin Xin. De politie is opzoek naar een man die getuige was van de diefstal.

Iets voor zeven gister avond werd er voor afhaal Chinees Xin Xin een Gazelle Chamonix dames fiets gestolen, dat meld wijkagent Eric Knol op zijn twitter account. De damesfiets was zwart-grijs van kleur en was voorzien van gele fietstassen. Een getuige zag de diefstal en melde deze bij Xin Xin binnen. De politie is op zoek naar deze getuige, hij is blank en ongeveer rond de 60 jaar. Was u deze getuige? Dan word u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Dan mag u uiteraard ook doen als u ook getuige was was de diefstal of de fiets na gisteravond 18.50 uur nog ergens heeft gezien.

Knol meldde overigens ook nog een dumping van reclame folders aan de Grolsesteeg in Borculo. Hij vermoed dat dit in het weekend gebeurd moet zijn. Heeft u hier meer informatie over? Dan word u ook gevraagd contact op te nemen met de politie op bovenstaand nummer.

Bron: BerkellandFM.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook