Gelselaar
Haarlo
Uncategorized

24 januari 2014

Aanleg glasvezelnetwerk in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo

Aanleg glasvezelnetwerk in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo

BAM Infratechniek Telecom B.V. is in opdracht van CIF Borculo begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk

Voor het leggen van het glasvezelnetwerk moeten graafwerkzaamheden worden verricht. Om de woningen aan te kunnen sluiten zijn er enige tijd geleden al verdeelstations gebouwd waarvan er enkele de komende periode nog worden geplaatst. In januari zijn de eerste bouwwerkzaamheden van start gegaan. Het is de bedoeling dat in het derde kwartaal van 2014 alle woningen zijn aangesloten.

 Informatie over de werkzaamheden

Enkele weken voor de start van de werkzaamheden in de wijk of straat ontvangen de bewoners die in aanmerking komen voor de gratis glasvezelaansluiting van CIF Borculo de informatiekrant ‘Glasvelnieuws Borculo’. Hierin kan men onder andere lezen hoe het hoe men zich kan aanmelden en hoe het aansluitproces verloopt.

Afspraken om overlast te beperken

Tussen CIF Borculo/BAM Infratechniek Telecom B.V. en de gemeente Berkelland zijn afspraken gemaakt de overlast voor bewoners tot een minimum te beperken. Zo is bijvoorbeeld afgesproken om de opgebroken straat zoveel mogelijk aan het eind van de dag en in ieder geval voor het weekeinde weer dicht te hebben.

Meer weten?

Inwoners van Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo die vragen hebben over de aanleg van glasvezel kunnen bellen met 088-2433810 of schrijven naar CIF Borculo, Postbus 4204, 3006 AE  Rotterdam. Op  www.cif-glasvezel.nl/borculo  kunnen bewoners via de postcodechecker zien of hun woning in het aansluitgebied ligt.

Bron:gemeenteberkelland.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook