Algemeen

25 januari 2014

Toneelgroep D.O.E.K. speelt een kluchtig blijspel Pension van lichte zeden

Toneelgroep D.O.E.K. speelt een kluchtig blijspel Pension van lichte zeden

Toneelgroep D.O.E.K. (Doorgaan Op Eigen Kracht) staat vanaf 1 februari 2014 op de planken van zaal Dute in Beltrum, met het toneelstuk “Pension van lichte zeden”. Onder leiding van regisseur Robert Rinders, wordt dit kluchtige blijspel vijf keer uitgevoerd. 

Er zijn nog kaarten te koop voor de volgende speeldata: woensdag 5 februari 20.00 uur, en zondag 9 februari 14.30 uur. Op maandag 3 februari om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO gepland. De beide zaterdagen 1 en 8 februari zijn al uitverkocht. Toegangskaarten voor het stuk zijn te koop bij Café Dute in Beltrum. Een kaartje kost € 6,-.

Het stuk, geschreven door Carl Slotboom, vertelt het verhaal van Cor en Betty die bij toeval de tijdelijke eigenaren van een vegetarisch pension en tevens centrum voor spirituele levenshouding worden. Om geen problemen te veroorzaken besluiten Cor en Betty niet tegen de gasten te vertellen dat zij niet de echte bewoners zijn. Wanneer er echter gemasseerd en gemagnetiseerd moet worden, beginnen de problemen pas goed.

Meer informatie over toneelgroep D.O.E.K. en over het stuk Pension van lichte zeden, is te vinden op de website: www.toneelgroepdoek.nl. Ook is toneelgroep D.O.E.K. te volgen op twitter en facebook.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook