Featured

28 januari 2014

Kortnieuws overzicht (1)

Kortnieuws overzicht (1)

Overborculo.nl is een actuele nieuws en informatie website over de stad Borculo, inclusief Haarlo, Geesteren en Gelselaar. We verzamelen nieuws op één pagina om alles te bundelen. De volgende artikelen worden bestempeld als kort nieuws.

Nieuwjaarsconcert Berkelkapel

De Berkelkapel gaf op zondag 26 januari het jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Het programma bestond uit voornamelijk de originele Egerländer muziek, die kapelle staat onder leiding van Geert Sprick.

001

Volleybal dames winnen topper

De Dames van Kerkemeijer Gemini zijn in 2014 in de winning mood. Na de 3-0 zege in de 2e ronde van de regiobeker en 4-0 overwinningen tegen de nummers 3 en 1 in de competitie en daardoor ook de gedeelde koppositie in de promotieklas, gaan de dames voor nieuw succes. In de 3e ronde van de regiobeker ontvangen ze woensdag 5 februari Tornado/Harfsen, de koploper in de andere promotieklas. Wederom een geduchte tegenstander. Door de successen is het vertrouwen groot en wil men ook naar de laatste 8 in de regiobeker. Daar zal alles aan worden gedaan. Door het leveren van veel strijd en het spelen van goed volleybal is er weer een spektakelstuk te verwachten. Om 20.00 uur wordt in ’t Timpke de eerste bal geslagen.

054

Scholenbijeenkomst bij café Peters

Vorige week was er een bijeenkomst voor toekomstige ouders van basisschool leerlingen, lees hier meer.

048

Waterpolo topper in Borculo

Schuurman BZC  speelde afgelopen weekeinde twee topduels in de landelijke Waterpolo Eredivisie. Zaterdagavond werd in Gouda gespeeld tegen Widex GZC Donk. Tegen de Gouwenaren werd een goede wedstrijd gespeeld onder leiding van coach Ronnie Brocker. Zeno Reuten zat na een rode kaart in de bekerfinale in december jl. vanwege een schorsing niet op de bank. De Achterhoekers wisten met degelijk spel met 8-11 te winnen van Donk.

038

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook