Algemeen

29 januari 2014

Twente Plat zaterdag 8 februari in Borculo

Twente Plat zaterdag 8 februari in Borculo

Al een flink aantal jaren is het populaire humorgezelschap Twente Plat een regelmatige en graag geziene bespeler van veel zalen en theaters in Oost- Nederland. De groep verwierf in de loop der jaren naam en faam met haar knotsgekke en dolkomische voorstellingen, waar de lachspieren danig op de proef worden gesteld. Hilarische conferences, aanstekelijke liedjes en onverwachte sketchen worden aaneengeregen tot een bonte revue, waarin van alles mogelijk is.  Al jarenlang trekt de groep dan ook bomvolle zalen. Er is daarom goed nieuws voor de vele liefhebbers van de deze heerlijke humor, want op Zaterdag 8 Februari komt Twente Plat naar zaal Peters in Borculo met een gloednieuw en keigoed programma, waar weer de spaanders vanaf vliegen.

Twente Plat speelt al een flink aantal jaren in dezelfde samenstelling en daardoor ontstond een perfect op elkaar ingespeeld gezelschap, dat het klappen van de zweep meer dan kent. Het publiek een oergezellige en onvergetelijke avond uit bezorgen is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. In dat kader schrijft de groep jaarlijks een  heerlijk nieuw programma,  waarin het de bezoekers een avondlang mee neemt in de wereld van de gein  en daarin is het goed toeven.  Eén ding is zeker waar:  de  humor ligt op straat en de vijf leden van Twente Plat weten als geen ander die te vertalen naar zeer aanstekelijke voorstellingen. Daarbij wordt natuurlijk ook de actualiteit niet geschuwd, waardoor de programma`s ook helemaal van deze tijd zijn.

Op Zaterdag 8 Februari komt Twente Plat weer naar Zaal Peters, Steenstraat 7, Borculo, telefoon 0545 271209.  De entreekaarten zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder telefoonnummer 074 3841718 en de entreekaarten liggen vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling voor U klaar aan de kassa. Haast U met de aankoop van Uw kaarten, want de belangstelling is groot!!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook