Home » Algemeen » Hond Aretta gevangen na lange zoektocht
Algemeen
Featured

30 januari 2014

Hond Aretta gevangen na lange zoektocht

Hond Aretta gevangen na lange zoektocht

BORCULO – De vermiste hond, Aretta, van Angela Snijder is vannacht na een lange zoektocht gevangen. Dit meldt Angela op haar Facebook pagina. Ondanks dat de hond is gevangen, krijgt ze haar hond niet terug.

Angela meldt op haar Facebook het volgende:

“Ik heb me weken lang rot gezocht, pogingen gewaagd. Alles wat in mijn macht lag gedaan. Op het moment dat ik compleet gebroken was, is er op mij ingepraat hun te vertrouwen. En zijn er vangkooien geplaatst om haar terug te krijgen. Vandaag is ze gevangen en wij krijgen onze hond niet terug. En nu zal de stichting haar opnieuw aanbieden op internet.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com