Home » Algemeen » Nationale voorleesdagen op Daltonschool Sint Joris
Algemeen

31 januari 2014

Nationale voorleesdagen op Daltonschool Sint Joris

Nationale voorleesdagen op Daltonschool Sint Joris

In het kader van de Nationale Voorleesdagen week hebben er allerlei bijzondere mensen een prentenboek voorgelezen op de Jorisschool. Zo heeft zwemjuf Christa, van ’t Timpke, voorgelezen, juf Saskia van Olleke Bolleke, de directrice juf Annet, meester Michel van “Beweegwijs” , zelfs Pino kwam voorlezen en op  vrijdag 31 januari  kwam burgemeester  dhr H. Bloemen.

Elke ochtend genoten de kinderen van groep 0/1 t/m 3 weer van een prachtig verhaal. Dit allemaal in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Deze vonden plaats van 22 januari t/m 1 februari.
Op de Jorisschool besteden we veel aandacht aan voorlezen en normaal gebeurt dit altijd door de groepsleerkracht maar door allerlei verschillende mensen uit te nodigen om een prentenboek voor te lezen, kreeg het voorlezen een bijzonder tintje!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com