Home » Sport » Gemini meisjes spelen halve finale NOJK
Sport

31 januari 2014

Gemini meisjes spelen halve finale NOJK

Gemini meisjes spelen halve finale NOJK

Het meisjesteam mini’s, geboren na 1 oktober 2001,  van volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini plaatste zich 4 januari in Hengelo (O) in de voorronde van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen voor de halve finale Circulatie Mini Volleybal. Dit betekent een plek bij de beste 32 teams van Nederland. Zaterdag 8 februari worden in 17 sporthallen de halve finales gespeeld in de 4 jeugdcategorieën meisjes en jongens. Het team gaat hiervoor de verre reis maken naar sporthal De Körref in Meijel, waar 8 teams in 2 poules van 4 gaan strijden voor 2 plaatsen in de finale. Het team speelt om 11.30 uur tegen Langhenkel Orion uit Doetinchem, om 13.30 uur tegen Flamingo’s ’56 uit Gennep en om 15.30 uur tegen VCV uit Varsseveld.

Indien de meisjes 1e of  2e worden in de poule, spelen ze om 16.45 uur nog een kruiswedstrijd tegen de nummer 1 of 2 uit de andere poule. De winnaars hiervan plaatsen zich voor de finale met de 8 beste teams van Nederland. Als dat zou lukken zou dat wel een heel bijzondere prestatie zijn. De meisjes van trainer/coach Henk Brinkerhof gaan er alles aan doen om de finale te halen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com