Algemeen

3 februari 2014

Night of the Knoll’s

Night of the Knoll’s

Night of the Knoll’s: een unieke muzikale samenwerking tussen Plork en de Aannemers en Blaaskapel de Knollentrekkers.

Dit heb je nog nooit zo gezien en gehoord! Nog nooit vertoond! Twee compleet verschillende muziekstijlen samenkomend in een groots muziekspektakel. Dit mag je niet missen!

De grote zaal van Muziekgebouw Volharding in Borculo wordt klaargemaakt voor ruim 500 bezoekers. Veel staanplaatsen met volop statafels, maar ook met een 50+ Arena, een verhoogd podium waar stoelen en tafels komen te staan. Zo heeft u een schitterende plek met uitzicht over publiek en op het muziekpodium. Overal is dus aan gedacht!

Nadat de zaal om 20.00 uur open is gegaan, beginnen we rond half negen. De aftrap is voor Blaaskapel de Knollentrekkers. Zij spelen een feestelijke set Egerländermuziek en worden hierbij op allerlei manieren ondersteund door de heren van Plork en de Aannemers.
Na een pauze staan alle muzikanten gezamenlijk op het podium en zul je zeer verassende nummers voorbij horen komen. Dat kan ook niet anders met deze unieke samenwerking!
De afsluitende set wordt verzorgd door Plork en de Aannemers. Maar ook zullen regelmatig muzikanten van Blaaskapel de Knollentrekkers het podium betreden om mee te spelen.
Dus volop variatie, feest en gezelligheid!

Kaarten zijn in de voorverkoop vanaf nu voor € 10,- per stuk te koop bij:
– Café de Hoeksteen, Borculo
– Tabak en Wijn en Zo, Borculo
– via www.knollentrekkers.nl/nightoftheknolls

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook