Home » Haarlo » Nummer één en twee tegen elkaar in Haarlo
Haarlo
Sport

12 februari 2014

Nummer één en twee tegen elkaar in Haarlo

Nummer één en twee tegen elkaar in Haarlo

Komende zondag kunnen de driebandenspelers van HCR Prinsen in de topper tegen de nummer twee van de eerste divisie, Burgmans Biljarts uit Bergeijk, een goede stap in de richting van het kampioenschap en dus promotie naar de eredivisie zetten.

Het team van captain van Michel van Silfhout verloor tot nu toe één wedstrijd en dat was uitgerekend in Bergeijk met 6-2 en speelde nog twee keer remise tegen Koningsleer.com en FDVJacoby/Schuler Cues. De enige winst kwam op naam van Markus Galla, die nog steeds een 100 procent score heeft. HCR Prinsen heeft weliswaar een ruime negen punten voorsprong op de tegenstander van komende zondag, maar het team van Rik van Beers heeft wel vier wedstrijden achterstand.

Ten opzichte van de eerste confrontatie verschijnen dezelfde acht spelers weer aan de tafel, waardoor er dan ook echt van een revanche wedstrijd kan worden gesproken.

Va Beers komt met Marco Jansen op één, hijzelf speelt op twee, Bert van Maanen speelt op drie en Rudy Persijn neemt plaats vier voor zijn rekening. Van Silfhout speelt zelf op vier, Raymund Swertz op drie, Markus Galla op twee en kopman is Dave van Geel.

De eerste partijen aan de Eibergseweg beginnen zondag om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com