Home » Algemeen » Scouting Borculo zoekt jou!
Algemeen

13 februari 2014

Scouting Borculo zoekt jou!

Scouting Borculo zoekt jou!

Ben jij in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar en speel je het liefst buiten en niet bang om vies te worden, koken op vuur, lekker ravotten in het bos of vind je het leuk om te knutselen kom dan een keer bij ons kijken. Wij zijn de Bevers van scouting Borculo en wij zoeken jou. Wij spelen iedere zaterdag middag (met uitzondering van de eerste zaterdag van de vakantie) van 2 uur tot half 4. Je mag 3 keer gratis komen meespelen, om te kijken of je het echt leuk vind. Als je het de eerste keer een beetje spannend vind mogen papa en mama altijd even blijven kijken.

Zaterdag 22 februari gaan wij primitief koken, 1 maart gaan we muziek instrumenten maken, 8 maart is onze opendag voor alle kinderen en 15 maart hebben we een bever speelmiddag. Je kunt ons vinden op de Sprakelberg aan de Oude Diepenheimseweg 18a in Geesteren ook op internet zijn wij te vinden op www.cycloongroep.nl/bevers en Facebook: Scoutingborculo.

Met vriendelijke groet,

Scouting Borculo.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com