Home » Algemeen » Jeugduitvoering De Eendracht
Algemeen

16 februari 2014

Jeugduitvoering De Eendracht

Jeugduitvoering De Eendracht

Gelselaar- De jeugdleden van toneelvereniging “De Eendracht” geven zaterdag 15 februari vanaf 19.30 uur een uitvoering in zaal Florijn te Gelselaar.
De spelers in de basisschoolleeftijd spelen “Geestig en schattig”. Dit komische blijspel, geschreven door Marjoleine Glerum, speelt zich af in en rond een makelaarskantoor. Het gaat niet goed met het kantoor. Men heeft slechts één huis in de verkoop. Een oude, vervallen villa, waarin het volgens de buschauffeur ook nog spookt.
De jeugd van het voortgezet onderwijs brengt deze avond twee eenakters. In “Ff w88” maken we kennis met 5 jongeren, bij wie alles draait om de computer. Ze herkennen hun eigen oma niet en hebben alleen nog maar virtuele ‘vrienden’. “Ff w88” is geschreven door Marianne Kemmer.
De tweede eenakter is een echte klucht, geschreven door Peter van den Bijllaardt. In “Ja hoor, u bent goedgekeurd” zien we een arts die sollicitanten moet keuren voor hun nieuwe baan. De arts doet dit op een heel bijzondere manier.

Fotobijschrift: Jeugdspelers van De Eendracht bij de locatie waar ze 15 februari optreden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com