Algemeen

16 februari 2014

Lezing “Nieuwe éénjarigen en kuipplanten” door Geert Borgonje.

Lezing “Nieuwe éénjarigen en kuipplanten” door Geert Borgonje.

Op dinsdag 25 februari 2014 organiseert de activiteitencommissie van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen e.o. de boeiende lezing “Nieuwe éénjarigen en kuipplanten”. Door middel van een laptop en beamer zullen er fraaie foto’s over dit thema worden gepresenteerd. De lezing wordt verzorgd door de heer Geert Borgonje uit Raalte . Geert Borgonje is een bevlogen tuinliefhebber die het door het geven van lezingen fijn vindt om zijn kennis, mede opgedaan tijdens zijn vele tuin-/natuurreizen en tuinbezoeken met u te delen.

Het gebruik en sortiment van deze groep van planten is de laatste 20 jaar enorm toegenomen. Ook de vraag naar deze groep van planten wordt steeds groter omdat veelal liefhebbers maar een beperkte ruimte hebben in de heden ten daagse woonwijken. Het gebruik kan op verschillende manieren gebeuren door bv. deze groep van planten te mixen in vaste planten borders, bloembakken, potten en schalen en hanging baskets. De tuin wordt ook steeds meer gezien als een verlenging van de woonkamer in huis. Het is een enorme kleurrijke lezing van diverse soorten planten die soms maar net op de markt zijn.
Heeft u vragen over éénjarigen en kuipplanten stelt u deze dan gerust tijdens de lezing.

Volgens de activiteitencommissie een interessante lezing waardoor uw wellicht (wederom) in (combinaties van) éénjarigen en kuipplanten geïnteresseerd raakt en (nog meer) van deze mooie planten kunt genieten.

Locatie:
Datum 25 februari 2014, aanvang 20.00 uur
Café Restaurant Peters
Steenstraat 7
7271 BN Borculo

Entree voor leden € 2,50 en voor niet-leden € 4,00 (incl. een consumptie)

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook