Home » Algemeen » Amusedienst in de Joriskerk te Borculo
Algemeen

19 februari 2014

Amusedienst in de Joriskerk te Borculo

Amusedienst in de Joriskerk te Borculo

Op zondag 2 maart is er een bijzondere dienst – een amusedienst “proef het leven”- in de Joriskerk te Borculo. Ds. Co Janssen gaat voor en Herman Haan, programmamaker bij de EO, verleent zijn medewerking.
Voordat Herman Haan bij de EO kwam, werkte hij in de horeca. In de dienst vertelt Herman over zijn verleden. Hij was drugs- en alcoholgebruiker. Totdat hij tot het besef kwam dat hij zichzelf langzaam maar zeker kapot maakte. Mensen hielden hem een spiegel voor en die brachten hem in contact met een man die uiteindelijk zijn leven totaal veranderde. Deze man liet hem proeven van een ander, veel meer oprechte manier van leven.
Al vertellend over die man maakt Herman Haan hapjes, die hij ons laat proeven. En wie weet proeven we het leven op een totaal nieuwe manier.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken, luisteren, proeven en laat je verrassen op 2 maart om 17.00 uur in de Joriskerk te Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com