Home » Sport » Dubbel programma voor Etikon
Sport

27 februari 2014

Dubbel programma voor Etikon

Dubbel programma voor Etikon

Na een pauze van vijf weken komen de carambole spelers van het Haarlose Etikon dit weekend twee keer in actie. Zaterdag gaat het team van Dinand Prinsen op bezoek bij Biljartcentrum Arnhem in Arnhem en zondag is De Graafschap Biljarts uit Rumpt de tegenstander.

De eerste vier wedstrijden werden door de huidige Nederlands en Europees kampioen probleemloos met viermaal 6-0 gewonnen. Bij BCA kan captain Martijn Egbers niet over Harrie van den Boogaard beschikken, waardoor hij nu een beroep moet doen op de Duitser Markus Döner.

Döner gaat het in het bandstoten opnemen tegen Jean-Paul de Bruijn, Egbers zelf speelt het anker kader 71/2 tegen Patrick Niessen en Robby Sonck is de tegenstander van Henri Tilleman in het anker kader 47/2.
Een dag later is hekkensluiter De Graafschap de tegenstander in Haarlo. Captain Ricardo Goud heeft met zijn team uit de achttien gespeelde wedstrijden slechts vier punten weten te behalen. Het vertrek van Gert Jan Veldhuizen, Martien van der Spoel en Dave Christiani heeft duidelijk zijn sporen nagelaten.

Zondag speelt hij met Demi Pattiruhu, die het moet opnemen tegen Henri Tilleman, Gerrie van Eck ontmoet de Belgische kampioen Patrick Niessen en de captain uit Rumpt speelt het bandstoten met Jean-Paul de Bruijn als tegenstander. Zowel in Arnhem als in Haarlo aan de Eibergseweg beginnen de eerste partijen om 11:00 uur.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com