Sport

27 februari 2014

Dubbel programma voor Etikon

Dubbel programma voor Etikon

Na een pauze van vijf weken komen de carambole spelers van het Haarlose Etikon dit weekend twee keer in actie. Zaterdag gaat het team van Dinand Prinsen op bezoek bij Biljartcentrum Arnhem in Arnhem en zondag is De Graafschap Biljarts uit Rumpt de tegenstander.

De eerste vier wedstrijden werden door de huidige Nederlands en Europees kampioen probleemloos met viermaal 6-0 gewonnen. Bij BCA kan captain Martijn Egbers niet over Harrie van den Boogaard beschikken, waardoor hij nu een beroep moet doen op de Duitser Markus Döner.

Döner gaat het in het bandstoten opnemen tegen Jean-Paul de Bruijn, Egbers zelf speelt het anker kader 71/2 tegen Patrick Niessen en Robby Sonck is de tegenstander van Henri Tilleman in het anker kader 47/2.
Een dag later is hekkensluiter De Graafschap de tegenstander in Haarlo. Captain Ricardo Goud heeft met zijn team uit de achttien gespeelde wedstrijden slechts vier punten weten te behalen. Het vertrek van Gert Jan Veldhuizen, Martien van der Spoel en Dave Christiani heeft duidelijk zijn sporen nagelaten.

Zondag speelt hij met Demi Pattiruhu, die het moet opnemen tegen Henri Tilleman, Gerrie van Eck ontmoet de Belgische kampioen Patrick Niessen en de captain uit Rumpt speelt het bandstoten met Jean-Paul de Bruijn als tegenstander. Zowel in Arnhem als in Haarlo aan de Eibergseweg beginnen de eerste partijen om 11:00 uur.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook