Algemeen
Gelselaar

27 februari 2014

Bonje na het bal in Gelselaar

Bonje na het bal in Gelselaar

Gelselaar- Dit voorjaar speelt toneelvereniging de Eendracht “Bonje na het bal”. De voorstellingen worden gegeven in zaal Florijn op de zaterdagen 15 en 22 maart om 20.00 uur. Zaterdag 15 maart is er ook een middagvoorstelling om 14.30 uur.

De familie Van Zuilen komt met Carnaval terug van het jaarlijkse bal masqué. Piraat pa draagt een aangeschoten ma (verkleed als sexy non) in zijn armen over de drempel. Sinterklaas blijkt op korte termijn te willen gaan samenwonen met Tanja, de clowneske dochter des huizes. Opa sleept (als dansenden Paashaas) een Indiaanse mee naar binnen, die hij onder geen voorwaarde terug wil laten gaan naar haar wigwam. Kortom: extreem dwaze toestanden in huize Van Zuilen. Die worden nog erger als er ook nog andere feestgangers komen opdagen.

De spelers zijn ditmaal: Gerard Bannink, Irma van den Pangaart, Liesbeth Roossink, Arjen Horstman, Reinder Pot, Erna Rouhof, Mariska Eeftink en Jan Willem Sobering. Regie is in handen van Joke de Vries en Mina Reurink is souffleur.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 5,00 (te bestellen bij café Florijn, tel. 0545-481283),aan de zaal € 6,00 en donateurs betalen € 4,00.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook