Home » Algemeen » Borculose dartcompetitie
Algemeen

2 maart 2014

Borculose dartcompetitie

Borculose dartcompetitie

Ook dit jaar word er weer een Borculose Onderlinge Dart Competitie georganiseerd. Je kunt je opgeven voor deze competitie als team (minimaal 4 personen) en als je een (horeca)speelgelegenheid hebt. Er wordt gespeeld in teams van tenminste 4 personen en volgens de BDO regels.

4x enkel – best of 5 legs (501)
4x dubbel – best of 3 legs (501)
1 teamronde – (1001)

De speelavonden zullen op donderdagavond zijn en de halve finales en finale worden op zaterdagmiddag/avond gespeeld. De competitie begint eind april/begin mei (dit is afhankelijk van het aantal teams wat zich opgeeft) en de finales zullen in juni gespeeld worden (de datum is afhankelijk van het WK voetbal)

voor informatie en het opgeven van je team:

http://www.borculose-onderlinge-dartcompetitie.tk/

inschrijvingskosten : € 7.50 per team

Facebook : https://www.facebook.com/pages/Borculose-onderlinge-dart-competitie/

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com