Algemeen

3 maart 2014

Zaterdag 8 maart Internationale Vrouwendag viering Erve Zurel

Zaterdag 8 maart Internationale Vrouwendag viering Erve Zurel

Voor het derde achtereen volgende jaar organiseert Erve Zurel een evenement op de Internationale vrouwendag zaterdag 8 maart. Er worden in het land verschillende activiteiten georganiseerd rond de 8e maart. De oorsprong van de vrouwendag ligt ruim 100 jaar geleden, waar vrouwen staakten om aandacht te krijgen voor de rechten van de vrouw.

Erve Zurel wil de verbinding met vrouwen versterken en heeft elk jaar een thema rond deze Vrouwendag . Dit jaar is ‘toewijding en kracht’ waar extra aandacht aan gegeven wordt.

Er wordt een krachtig en inspiratief programma geboden. Het programma vult de hele dag, maar men kan ook een gedeelte mee beleven.

Guus Zurel zal vanuit zijn functie als bedrijfsarts, als eerste spreker de positie van de vrouw belichten in de hedendaagse maatschappij.

Bertine Ros-Vehof vertelt haar verhaal over hoe ziekte niet het einde hoeft te betekenen, maar juist mogelijkheden kan brengen. Later op de dag geeft zij hierover een workshop.

Mieke Vulink vertel over haar weg van opgeven en opnieuw beginnen, tot ze haar “thuis” in zichzelf vond. Zij sluit de dag af met een workshop ‘klank dialoog’. Als voormalig concertpianiste gebruikt ze muziek om in contact te komen met de klank van de ziel.

De kosten voor de gehele dag zijn 40,- euro.

Meld je je aan voor deze dag naar aanleiding van dit bericht dan krijg je “krantenkorting” van 35%

Voor het bijwonen van een gedeelte van het programma geldt een andere prijs, neem hierover contact op met Clare Zurel.

Bekijk ook onze website voor meer informatie en/of deelname mail naar info@ervezurel.nl of bel Clare 0651573871.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook