Home » Algemeen » Erelid van Reünie Bennie Lammers overleden
Algemeen

6 maart 2014

Erelid van Reünie Bennie Lammers overleden

Erelid van Reünie Bennie Lammers overleden

Vannacht is ons erelid Bennie Lammers overleden. Als eerste elftalspeler maakte hij deel uit van het Reünie 1, dat speelde in de tweede klasse. Nadat hij zijn actieve voetballoopbaan had beëindigd, volgde hij een opleiding tot masseur en was hij, totdat het echt niet meer ging, als verzorger actief bij de jeugd van Reünie en was hij elke zaterdag op de Wildbaan aanwezig. Ook bij het schoolvoetbal en de diverse toernooien door het jaar heen, was het Bennie, die de verzorging deed.

Verder was hij de vader van de verzorger van Reünie 1, Henk Lammers en de opa van eerste elftalspeler Sven Lammers.

Het bestuur van Reünie heeft, na overleg met de familie Lammers, de KNVB verzocht alle wedstrijden van a.s. zondag, zowel uit als thuis, geen doorgang te laten vinden.

Bestuur v.v. Reünie

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com