Algemeen

6 maart 2014

Alzheimer Café Berkelland ‘Een mooi einde’

Alzheimer Café Berkelland ‘Een mooi einde’

Dinsdagavond 11 maart a.s. wordt het Alzheimer Café Berkelland gehouden. Het thema van deze avond is ‘Een mooi einde’

Op deze avond willen wij u een documentaire laten zien over een echtpaar. De man van het echtpaar heeft de ziekte van Alzheimer en zij staan voor lastige keuzes. Wat is een waardig leven en wanneer mag je zelf aangeven dat je het leven terug wilt geven? In deze documentaire ziet u de levensvragen die aan de orde komen en welke mogelijkheden er zijn.
De ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie brengt veel emoties en gevoelens met zich mee. Op deze avond kunt u emoties en ervaringen met medebezoekers delen en kunnen de aanwezige deskundigen u van informatie voorzien.

We zien u graag op 11 maart a.s., de toegang is gratis. U bent van harte welkom vanaf 19:00 uur. Het programma start om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De toegang is gratis.

Wat gebeurt er? Elke tweede dinsdag van de maand vindt er een Alzheimercafé plaats in Berkelland. Het Alzheimercafé Berkelland is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. Dit gebeurt allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Zie voor meer informatie de website:www.alzheimer-nederland.nl/achterhoek
of bel met de Alzheimer telefoon van Alzheimer Nederland afdeling Achterhoek : 06- 13514411.
Het Alzheimercafé Berkelland is bedoeld voor mensen uit de gemeente Berkelland e.o.en wordt georganiseerd door Alzheimer-Nederland Afdeling Achterhoek, Sensire, Livio, Careaz en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompe en GGNet.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook