Home » Algemeen » VVD deelt geld uit
Algemeen

6 maart 2014

VVD deelt geld uit

VVD deelt geld uit

‘U hebt de overheid niet nodig om uw geld uit te geven’. Dat is één van de slogans waarmee VVD Berkelland de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen is ingestapt. De lokale afdeling heeft het uitgangspunt dat mensen vaak goed in staat zijn om voor hun eigen belangen op te komen en dat de gemeente niet alles op zich hoeft te nemen. ‘De gemeente kan zich prima beperken tot de noodzakelijke taken, waardoor hoge belastingen helemaal niet nodig zijn,’ zegt lijsttrekker Wim Roekevisch.

‘De gemeente is er om te beschermen, niet om te belasten,’ is een landelijke slogan van de VVD die hierbij aansluit. Om deze stelling kracht bij te zetten, zegt afdeling Berkelland zelf geld te gaan uitdelen in de kernen van Berkelland. De liberalen staan zaterdag 8 maart in het centrum van Eibergen, 11 maart in Neede, 14 maart in Ruurlo en 15 maart in Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com