Sport

7 maart 2014

Koploper HCR Prinsen op bezoek bij Partycentrum Osdorp in Lisse

Koploper HCR Prinsen op bezoek bij Partycentrum Osdorp in Lisse

De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen treffen komende zondag in Lisse Partycentrum Osdorp uit Amsterdam. Door omstandigheden moet het team van Ben Katwijk namelijk noodgedwongen uitwijken naar Hart van Lisse.

Door het plotselinge, maar door insiders niet onverwachte verlies van Burgmans Biljarts, staat het team van Michel van Silfhout weer één punt los van de nummer twee uit Bergeijk. Partycentrum Osdorp bezet momenteel na vijftien gespeelde wedstrijden de laatste plaats met slechts vier matchpunten.

De eerste wedstrijd destijds in Haarlo eindigde in een 6-2 overwinning voor de thuisclub en alleen Raymund Swertz verloor zijn partij nipt met 37-40 van Derek Brink. Van Silfhout heeft in zijn team een kleine aanpassing moeten doen, want hij kan niet beschikken over Dave van Geel. Hierdoor speelt Markus Galla nu op één, Raymund Swertz op twee, Carsten Lässig op drie en Van Silfhout zelf neemt plek vier voor zijn rekening.
De opstelling van de thuisclub is Leo Portengen, Henk Holtrop, Derek Brink en Willem van Lith. De wedstrijd in Lisse begint om 13:00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook