Home » Sport » HCR Prinsen ook te sterk voor Partycentrum Osdorp
Sport

12 maart 2014

HCR Prinsen ook te sterk voor Partycentrum Osdorp

HCR Prinsen ook te sterk voor Partycentrum Osdorp

De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen blijven ook na vandaag op titelkoers. In Lisse werd het Amsterdamse Partycentrum Osdorp met 0-8 verslagen. De basis voor deze ruime en verdiende overwinning werd al in de eerste twee partijen gelegd door overwinningen van Markus Galla op Henk Holtrop en van captain Michel van Silfhout op Willem van Lith. Van Silfhout had na negen beurten al 24 caramboles gemaakt en finishte na 28 beurten met 20-40. Hij scoorde onder andere een serie van 11 caramboles en speelde met een moyenne van 1.428.
De Duitse kopman bleef ook nu weer ongeslagen. Met onder andere een serie van 12 caramboles versloeg hij de Osdorpse kopman met 20-46 in 36 beurten. De overwinning werd definitief veilig gesteld door Raymund Swertz die Leo Portengen in 34 beurten met 26-45 de baas was. Spannend was de partij tussen Carsten Lässig en Derek Brink. Na een lange partij van 60 beurten trok de Duitser met 35-40 aan het langste eind.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com