Home » Algemeen » Informatieavond Epilepsie op 20 maart
Algemeen

12 maart 2014

Informatieavond Epilepsie op 20 maart

Informatieavond Epilepsie op 20 maart

Epilepsie is een aandoening die gepaard kan gaan met aanvallen waarbij de controle over bepaalde lichaamsfuncties tijdelijk weg is. De aanvallen verschillen van persoon tot persoon. Dat komt doordat er veel verschillende oorzaken zijn voor epilepsie.

Iedereen kan met epilepsie in aanraking komen: bij familie en vrienden, maar ook op straat, sportveld, school of camping. Wat moet u dan doen? U wilt toch helpen?

De heer Palmen, werkzaam bij Kempenhaeghe, Expertisecentrum voor epilepsie en slaapstoornissen, komt op 20 maart op verzoek van het Rode Kruis afdeling Berkelland naar Borculo om over epilepsie te praten en vragen te beantwoorden.
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor eerstehulpverleners, maar ook voor mensen die met epilepsie in aanraking komen en andere belangstellenden.
Op de avond zelf zijn tevens vertegenwoordigers van Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) aanwezig.

Kijk voor verdere inlichtingen op de website van het Rode Kruis Berkelland: www.nrkberkelland.nl, of neem contact op met Margreet Afman, coördinator Opleidingen, via e-mail margreet.afman@nrkberkelland.nl of tel. 0545-274580.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Vandalen hebben vernielingen aangericht op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Borculo. Dit gebeurde afgelopen week in verschillende nachten, zo

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

Booking.com