Algemeen

12 maart 2014

Informatieavond Epilepsie op 20 maart

Informatieavond Epilepsie op 20 maart

Epilepsie is een aandoening die gepaard kan gaan met aanvallen waarbij de controle over bepaalde lichaamsfuncties tijdelijk weg is. De aanvallen verschillen van persoon tot persoon. Dat komt doordat er veel verschillende oorzaken zijn voor epilepsie.

Iedereen kan met epilepsie in aanraking komen: bij familie en vrienden, maar ook op straat, sportveld, school of camping. Wat moet u dan doen? U wilt toch helpen?

De heer Palmen, werkzaam bij Kempenhaeghe, Expertisecentrum voor epilepsie en slaapstoornissen, komt op 20 maart op verzoek van het Rode Kruis afdeling Berkelland naar Borculo om over epilepsie te praten en vragen te beantwoorden.
De informatiebijeenkomst is bedoeld voor eerstehulpverleners, maar ook voor mensen die met epilepsie in aanraking komen en andere belangstellenden.
Op de avond zelf zijn tevens vertegenwoordigers van Epilepsie Vereniging Nederland (EVN) aanwezig.

Kijk voor verdere inlichtingen op de website van het Rode Kruis Berkelland: www.nrkberkelland.nl, of neem contact op met Margreet Afman, coördinator Opleidingen, via e-mail margreet.afman@nrkberkelland.nl of tel. 0545-274580.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook