Algemeen

14 maart 2014

Voorjaarsconcert Borculo’s Mannenkoor op 5 april

Voorjaarsconcert Borculo’s Mannenkoor op 5 april

Het Borculo’s Mannenkoor (BMK), zo langzamerhand een begrip in onze omgeving, geeft op zaterdag 5 april aanstaande het inmiddels traditionele voorjaarsconcert onder leiding van dirigent Christo Guenov.

Het concert vindt plaats in Café-Restaurant Peters, Steenstraat 7 te Borculo, aanvang 20.00 uur. Toegangskaarten euro 10,– per persoon ( bij de zaal verkrijgbaar)

Aan dit concert verlenen, behalve het BMK, ook het popkoor “Care for Music ” uit Eibergen hun medewerking. In het tweede gedeelte van het concert worden de nieuwe Kozakkenpakken getoond in aanwezigheid van o.a. de sponsor, Rabo-Bank Oost Nederland en B&W Berkelland.

“Care for Music “is de naam van het popkoor uit Eibergen dat in 2005 ontstaan is uit de cursus Popkoor van muziekschool de Triangel. Het is een koor met dames en heren uit de wijde omtrek dat graag meerstemmig popmuziek zingt. De leeftijd van de leden varieert tussen de 18 en 65 jaar. De koorleden dragen zelf de nummers aan die mogelijk deel uit gaan maken van hun repertoire. Veelal wordt het koor begeleid door een combo bestaande uit een bassist, drummer en pianist.

Het thema van het voorjaarsconcert is LIEFDE en zullen de liederen ondersteund worden door filmbeelden. Deze liederen over de liefde zullen gezongen worden in de alom bekende smoking.
In de pauze zal de bekende verloting plaatsvinden terwijl het combo voor passende achtergrond muziek zorgt.

Na de pauze is de presentatie van het NIEUWE KOZAKKENPAK met uiteraard de klanken van Oost-Europesche liederen zoals o.a. het Wolga lied van Djesachar.

Voor een toegift zal zeker gezorgd gaan worden.

Al met al een geweldige avond vol diverse liederen en klanken vanuit de hele wereld!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook