Home » Uncategorized » Nieuwe gemeentegids in juli
Uncategorized

16 maart 2014

Nieuwe gemeentegids in juli

Nieuwe gemeentegids in juli

Het is de bedoeling dat in juli 2014 de nieuwe gemeentegids huis-aan-huis wordt verspreid. Er is ook een digitale gemeentegids met routeplanner. In de nieuwe gemeentegids wordt geen bedrijventelefoongids meer opgenomen.

gemeentegids

De gemeentegids wordt weer door Lokaal Totaal BV gemaakt. Als u wijzigingen of aanvullingen hebt op (adres)gegevens van uw instantie/vereniging geef ze dan nu door. Ook is de kans groot dat u als bedrijf benadert wordt door Lokaal Totaal over de advertentiemogelijkheden.

Als u wijzigingen of aanvullingen hebt op (adres)gegevens van uw instantie/vereniging in de huidige gemeentegids, dan kunt u deze sturen naar LokaalTotaal BV, Postbus 9510, 5602 LM Eindhoven. Graag even erbij vermelden ‘Gemeentegids Berkelland’. U kunt de wijzigingen ook digitaal doorgeven via www.lokaaltotaal.nl > klantenservice > aanmelden vermelding of wijziging vermelding.

Gratis vermelding

Als u nu al in de gids staat zal LokaalTotaal u benaderen om de gegevens te controleren.

Staat u nog niet in de gids en bent u wel een instelling of vereniging binnen Berkelland dan kunt u zich via een speciaal formulier in de huidige gemeentegids of via http://www.lokaaltotaal.nl/  aanmelden voor gratis vermelding. Niet alleen voor ons als gemeente is het belangrijk om inwoners zo actueel mogelijk te informeren, ook voor uw vereniging/instantie is het belangrijk met de juiste gegevens vermeld te staan (bijvoorbeeld voor nieuwe leden die zich willen aanmelden).

 Advertentiemogelijkheden

In de gids is ruimte voor advertenties van bedrijven uit Berkelland en de omliggende regio. Hebt u hier een bedrijf, dan is de kans groot dat LokaalTotaal BV u, mede namens de gemeente, benadert over de advertentiemogelijkheden. U kunt hiervoor zelf ook contact opnemen met Lokaal Totaal via telefoonnummer 040- 2310200.

Bron:gemeenteberkelland.nl

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com