Home » Algemeen » Unieke ‘derby sjaal’ te koop bij DEO-REUNIE op 6 april
Algemeen
Sport
Voetbal

20 maart 2014

Unieke ‘derby sjaal’ te koop bij DEO-REUNIE op 6 april

Unieke ‘derby sjaal’ te koop bij DEO-REUNIE op 6 april

BORCULO / DIJKHOEK – Speciaal voor dè aanstaande Borculose derby zijn er binnenkort unieke DEO-REUNIE sjaals te koop op sportpark Dijkhoek!

Deze fraaie sjaal, ontworpen door de PR commissie van v.v. DEO i.s.m. sponsor Pins and More, wordt een heus collectors item voor de fervent DEO en/of Reünie supporter!

Tevens heeft DEO een nieuwe eigen sjaal ontworpen, welke deze dag ook te koop zijn!

Vanwege de nu al overweldigende reacties en de grote vraag naar de sjaal(s) is er besloten om een zogenaamde voor-inschrijving te starten:

Wil je een derby sjaal bestellen of een DEO sjaal (of beide) dan is er de volgende speciale aanbieding: 1 sjaal voor € 10,- en 2 sjaals voor € 15,-!

Mail je naam, telefoonnummer en aantal te bestellen sjaals door naar sponsor@vvdeo.nl.
De sjaals zijn dan af te halen op donderdagavond 3 april tussen 19:00 uur-19:30 uur in de DEO kantine of op de wedstrijddag zelf, zondag 6 april. Tijdens het afhalen dient er betaald te worden!

Wees dus op tijd met bestellen om verzekerd te zijn deze unieke sjaal(s) op tijd in je bezit te krijgen!

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com