Home » Featured » Toneelgroep Olympia voert op: ‘Leve de Koning’
Featured

22 maart 2014

Toneelgroep Olympia voert op: ‘Leve de Koning’

Toneelgroep Olympia voert op: ‘Leve de Koning’

Op 12 april as. zorgen de spelers van toneelgroep Olympia’22 voor een fantastisch blijspel. Dit jaar wordt het stuk ‘Leve de Koning’ van Carl Slotboom opgevoerd. De regie is in handen van Henny Schuurman. ‘Leve de Koning’ is een verhaal uit de serie: Familie Bruinsma in de bocht. Enkele jaren geleden speelde Olympia’22 uit deze serie “Groeten uit de Veluwe”. Dat was toen een groot succes. Dit blijspel speelt zich af rond Koningsdag en belooft een avond vol humor. De voorstelling vindt op zaterdag 12 april plaats bij zaal Peters in Borculo.

De zaal is open om 19.15. Om 19.30 start het voorprogramma dat door de jeugd van Olympia’22 wordt verzorgd. Het toneelstuk vangt om 20.00 aan. Kaartjes kosten € 5,50 en zijn aan de zaal te koop.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com