Home » Algemeen » Nieuw bestuur opent speelseizoen Speeltuin Noord
Algemeen

24 maart 2014

Nieuw bestuur opent speelseizoen Speeltuin Noord

Nieuw bestuur opent speelseizoen Speeltuin Noord

BORCULO – Schminken, springen op het springkussen, eieren schilderen, een dansworkshop, verschillende competities; er is op zondagmiddag 13 april van alles te doen in Speeltuin Noord. Vanaf 14.00 uur zijn leden, maar ook niet leden welkom om het nieuwe speelseizoen feestelijk af te trappen. Het beloofd een leuke middag te worden. Kinderen kunnen deze middag lekker spelen, maar ze kunnen ook de strijd met elkaar aan gaan. Om 15 uur is er een spetterende dansworkshop van Loes Gersen van LG-dance.

Tijdens de opening is het tevens mogelijk kennis te maken met het nieuwe bestuur. De nieuwe leden van het bestuur zijn voorzitter Ronald Tesselhof, penningmeester Ria Stomps, secretaris Sylvia Borgman, Sybren Huizinga en Annemieke Wentink. Laatstgenoemde was in het vorige bestuur al penningmeester en gaat zich in de nieuwe formatie bezig houden met het organiseren van diverse activiteiten in de speeltuin.

Vanaf zondag 13 april is de speeltuin weer iedere middag geopend, met uitzondering van de zondagen. Onder toezicht van een ‘oppasouder’ kunnen de leden dan weer volop spelen. Een lidmaatschap kost slechts 20 euro per gezin per jaar. Aanmelden kan in de speeltuin zelf of via www.speeltuinnoord.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com