Algemeen

27 maart 2014

D.E.O. is klaar voor Borculose derby!

D.E.O. is klaar voor Borculose derby!

DIJKHOEK (BORCULO) – Zondag 6 april is de datum, waar vele D.E.O.-supporters al maanden naar uitkijken: de wedstrijd D.E.O. – Reünie. Ronald Schutte, voorzitter van D.E.O., licht toe: “Het is een wedstrijd, waar zowel binnen als buiten de vereniging erg naar wordt uitgekeken.

D.E.O. vecht voor haar laatste kans om degradatie te voorkomen en Reünie strijdt om het kampioenschap. Aangezien het om een “historische” wedstrijd gaat, heeft DEO extra activiteiten rondom deze wedstrijd georganiseerd. Naast een voorwedstrijd tussen de F-pupillen van beide verenigingen, is onder andere extra horeca georganiseerd, zal een springkussen aanwezig zijn en kunnen de kinderen in de pauze op de foto met een profvoetballer van een eredivisieclub.

Gezien de verwachte drukte, worden de bezoekers met een auto verzocht om hun auto te parkeren op de parkeerplaats bij Buitencentrum Kerkemeijer. Door het inzetten van verkeersregelaars zal het oversteken naar de velden van D.E.O. op een veilige manier gebeuren. De parkeerplaats bij Sportpark Dijkhoek is bestemd voor fietsers en minder validen. Om zijn of haar favoriete vereniging extra aan te moedigen zijn speciale D.E.O.-Reünie-sjaals en D.E.O.-sjaals te koop! Zowel in de voorverkoop, als op de wedstrijddag zelf. Meer informatie staat op de website: www.vvdeo.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook