Home » Algemeen » Werkcafé: durf te vragen
Algemeen

27 maart 2014

Werkcafé: durf te vragen

Werkcafé: durf te vragen

We zitten allemaal wel eens met een vraag of dilemma waar we graag een reactie of antwoord op willen. Door daar samen over te praten, kunnen we elkaar voorthelpen. Daarom organiseert WerkCafé Berkelland op maandag 7 april 2014 een ontmoetingsavond met het thema ‘durf te vragen’. Tijdens deze avond schrijven we allemaal een vraag of dilemma op en bespreken we deze in kleine groepjes. We zullen ongetwijfeld dingen in elkaars verhaal herkennen en kunnen dan aangeven hoe wij het hebben aangepakt of waar iemand met zijn of haar vragen terecht kan. Als iemand een vraag heeft en daar positieve reacties op krijgt, zal hij of zij in een positieve stemming raken en ook graag anderen willen helpen. Zo kunnen we uiteindelijk allemaal positief gestemd weer verder met onze zoektocht naar werk. U bent allen van harte welkom in De Boerderij, Hessenweg 2 in Neede. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 19.45 uur.

Advertentie:

Booking.com

Deel dit bericht:

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com