Home » Uncategorized » Onderhoud aan drukriolering in buitengebied
Uncategorized

28 maart 2014

Onderhoud aan drukriolering in buitengebied

Onderhoud aan drukriolering in buitengebied

Storing melden bij: GMB Services of Dusseldorp Rioolservice

 

kaartje drukriolering

GMB Services B.V. voert onderhoud uit aan de drukriolering in de buitengebieden van Eibergen en Neede. Terwijl het bedrijf Dusseldorp Rioolservice B.V. het onderhoud uitvoert aan de drukriolering in de buitengebieden van Borculo en Ruurlo. Bewoners in de buitengebieden van Eibergen en Neede kunnen bij storing het telefoonnummer 0630 – 575 334 bellen. En bewoners in de buitengebieden van Borculo en Ruurlo kunnen bij storing bellen naar: 0544 – 395 527.  Deze nummers zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. U kunt dan een medewerker van GMB of Dusseldorp verwachten om de storing te verhelpen.

Storingsnummers drukriolering

Bewoners in de buitengebieden van Eibergen en Neede moeten bij storing het telefoonnummer 0630 – 575 334 bellen.

Bewoners in de buitengebieden van Borculo en Ruurlo moeten bij storing het telefoonnummer 0544 – 395 527 bellen.

Problemen riolering kernen melden bij gemeente

Bij problemen met de riolering in de kernen moet u contact opnemen met de gemeente, telefoon 0545-250 250. Dit nummer is 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar. Vooraf moet wel duidelijk zijn dat het probleem in het gemeentedeel van de afvoer zit. Bij verstoppingen op eigen terrein moet u zelf actie ondernemen.

Bron:gemeenteberkelland.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com