Algemeen

31 maart 2014

Oranjestichting Borculo organiseert fotowedstrijd

Oranjestichting Borculo organiseert fotowedstrijd

De Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo organiseert een fotowedstrijd. Het thema van de fotowedstrijd is het jaarthema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Voor 2014 is gekozen om het jaarthema en de slogan Vrijheid geef je door te blijven gebruiken. Met daarbij voor dit jaar als accent “wederkerigheid”.

Wederkerigheid in vrijheid gaat over elkaar de ruimte geven en die zelf ook krijgen. Elkaar accepteren en respecteren, waarbij geen groep mensen meer rechten mag opeisen dan een andere. Dit niet alleen tussen mensen en groepen mensen, maar ook de Europese landen die deel uitmaken van de Europese Unie.

Inzenden en prijsuitreiking

De wedstrijd loopt van 1 april tot 15 april 2014. De jury zal zich vervolgens buigen over de inzendingen en 3 prijswinnaars kiezen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De uitreiking van de prijzen is op 4 mei 2014.

 

Waaraan moet een foto voldoen?

1.            De foto draagt duidelijk het jaarthema Vrijheid geef je door met daarbij als accent wederkerigheid.

2.            De maker van de foto moet in Borculo wonen of in Borculo op school zitten.

3.            De maker van de foto is amateur fotograaf.

4.            Per persoon kan maximaal één foto worden ingestuurd.

5.            De foto moet zowel digitaal (minimaal 3Mpx/maximale bestandsgrootte van 6 Mb) als geprint (minimaal 20 x 25 cm) vóór 15 april 2014 worden ingestuurd. Vermeld bij de inzending duidelijk naam, leeftijd, adres (E-mail adres) en telefoonnummer. De digitale foto kan naar fotowedstrijd2014@oranje-borculo.nl  en de geprinte versie naar: Secretariaat Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo, De Leenkamer 39, 7271 ZC  BORCULO.

6.            Geen foto met reclame-uitingen.

De foto’s worden voor een expositie gebruikt.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook