Algemeen

3 april 2014

Borculose “Passion for Kids” op 19 april

Borculose “Passion for Kids” op 19 april

De “Passion for Kids” is een levendig, muzikaal evenement, speciaal voor èn door kinderen van alle basisscholen in Borculo. Voor het eerst in Nederland; een uniek evenement in de binnenstad van Borculo. De deelname is gratis. We verzamelen op zaterdag 19 april in de Joriskerk op het Muraltplein, aanvang 17.00 uur.

Het verhaal met liedjes: eigentijds
Het verhaal gaat over de laatste dagen van Jezus. De kinderen beleven dit verhaal aan de hand van moderne hedendaagse liedjes. Ervaren zangers en muzikanten helpen mee. Een van de zangeressen die meedoet is Ellie, bekend als Borculose live-zangeres in het talenten TV-programma “The Voice Kids”. Alle kinderen kunnen alvast gaan oefenen; 2 liedjes staan op de site: www.passionforkids.nl

Met het kruis door het centrum
Net zoals bij de landelijke Passion wordt er een groot kruis gedragen door enkele straten van de binnenstad van Borculo. Het kruis is zo gemaakt dat de kinderen zelf het kruis kunnen dragen. Een bijzonder moment, waarover nog weken nagepraat gaat worden.

Oproep: kinderen gezocht!
Aanmelden voor het evenement en de optocht is niet nodig. Als kinderen speciaal een tekst willen lezen, het kruis willen dragen en/of versieren, mogen zij dat kenbaar maken via www.passionforkids.nl. Dan houden we daar rekening mee.

Zaterdag 19 april, 17.00 uur
Start: Joriskerk aan het Muraltplein.
Einde: circa 18.00 uur bij RK Kerk.

Voorproef:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook