Home » Algemeen » Reurei en Voorjaarsfair in Haarlo
Algemeen
Haarlo

3 april 2014

Reurei en Voorjaarsfair in Haarlo

Reurei en Voorjaarsfair in Haarlo

HAARLO – Op 12 en 13 april 2014 wordt voor de 21e keer de Achterhoekse Paaseierenbeurs Reurei georganiseerd in de sfeervolle zalen van café-restaurant Prinsen Eibergseweg 13 te Haarlo.

“Reurei”, de Paaseierenmarkt van de Achterhoek, een beurs waar prachtige eieren, Paas folklore, een sfeervolle zaal en Achterhoekse gastvrijheidheid zorgen voor een pracht evenement. Dit jaar is er naast de eierenbeurs in de tweede zaal een Voorjaarsfair en zal 1 zaal volledig gevuld met beschilderde en bewerkte eieren van ei-kunstenaars uit Nederland en Duitsland.

De 15 Ei-kunstenaars zullen hun mooiste werken tonen aan het publiek. Zij laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelfhardende klei en geen een het zelfde.

Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van Reurei meer dan de moeite waard.

In de tweede zaal is de voorjaarsfair prachtige Paasdecoratie’s brocante, groendecoratie, hobby, en vele anderen.

Reurei is beide dagen geopend voor publiek van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com