Home » Algemeen » UPDATE: poging tot zware mishandeling
Algemeen

7 april 2014

UPDATE: poging tot zware mishandeling

UPDATE: poging tot zware mishandeling

BORCULO – De politie is op zoek naar een groep jongens die tussen 00:15 uur en 00:30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag op een bankje zaten bij de Slinge aan de Lebbebruggedijk, wegens mishandeling.

Een 16-jarige jongen uit Ruurlo fietste van Borculo naar Ruurlo toen hij de groep jongens passeerde. Toen de groep hem uitschold, stopte hij om te vragen waarom ze dit deden.

Eén van de jongens uit de groep trok een mes en raakte de jongen licht in het gezicht, waarop hij op de grond viel. De jongen uit Ruurlo raakte met iets wat op de grond lag de belager en fietste weg.

Hij heeft aangifte gedaan bij de politie.

Getuigen worden opgeroepen zich te melden.
Tips?? Bel dan 0900 – 8844.

Vorig bericht:

BORCULO – De politie van Borculo is op zoek naar getuigen in verband met een poging tot zware mishandeling in de nacht van vrijdag 4 april op zaterdag 5 april aan de Lebbenbruggedijk. De poging tot mishandeling vond plaats tussen 00.15 uur en 00.30.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com