Home » Sport » HCR Prinsen thuis niet langs FDV
Sport

14 april 2014

HCR Prinsen thuis niet langs FDV

HCR Prinsen thuis niet langs FDV

Koploper HCR Prinsen uit Haarlo is er niet in geslaagd om thuis FDV Jacoby Schuler Cues aan de kant te zetten. Het team van captain Michel van Silfhout moest genoegen nemen met een 4-4 remise.

De winstpartijen van deze dag kwamen op naam van de captain zelf die in vijftig beurten Bryan Vangenechten de baas was en op naam van Theo Peters, die Markus Galla verving, maar met moeite Frans de Vos van zich af kon houden. Na een spannende partij trok de Achterhoeker met 40-37 in 43 beurten aan het langste eind.

Kopman Dave van Geel had deze middag niets in te brengen tegen Steve van Acker. Met een hoogste serie van tien caramboles bezorgde Van Acker zijn team een prima overwinning in 30 beurten. Van Geel kwam niet verder dan 23 caramboles.

Ook Raymund Swertz, die op de plek van Galla speelde, ondervond de kracht van zijn tegenstander. Captain Jeffrey van Nijnatten was met 37-45 te sterk voor de man uit Noordlimburg. Van Nijnatten had voor zijn 45 caramboles 53 beurten nodig.

HCR Prinsen heeft met nog één wedstrijd te gaan drie punten voorsprong op Burgmans Biljarts, maar dit team heeft één wedstrijd minder gespeeld. De ontknoping valt over twee weken.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Vandalen hebben vernielingen aangericht op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Borculo. Dit gebeurde afgelopen week in verschillende nachten, zo

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

  • 2 juli 2022

    BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

Booking.com