Algemeen
Sport

14 april 2014

Persbericht Borculose skatemiddag en –cursus

Persbericht Borculose skatemiddag en –cursus

Op woensdagmiddag 23 april in de Nationale Sportweek (van 19 t/m 26 april) organiseert de Sport Federatie Berkelland wederom de Borculose skatemiddag voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8. De Nationale Sportweek is de start van het buitensportseizoen en dus een geschikte week voor de skatemiddag. Zowel beginners als ervaren skaters bieden we een leuke leerzame middag aan. Heb je zelf geen materiaal, geen probleem dat kun je huren van de Sport Federatie Berkelland. Om 14.00 uur verzamelen we bij ijsboerderij ’t Dommerholt, Hambroekweg 6 te Borculo. De middag duurt tot 15.30 uur. We skaten deze middag op de Hambroekweg en komen hier niet vanaf. Kosten: €3,- graag contant meenemen. Het is verplicht om een helm, pols-, elleboog- en kniebeschermers te dragen!

Bij voldoende interesse organiseren we ook een 2 daagse skatecursus voor kinderen en/of volwassenen in de meivakantie op dinsdag 29 april en vrijdag 2 mei van 13.30-14.30 uur.

Wil je echt lekker kunnen skaten of wilt u uw kind veel plezier laten beleven aan deze middag of cursus, zorg dan voor goede kwaliteitsskates! Heb je zelf goede skates of skeelers en bescherming, neem deze dan mee. Heb je geen goed materiaal (skates, helm en bescherming voor je pols, knie en elleboog), dan kun je dat huren bij ons voor €5,-. Dit materiaal dien je wel te reserveren bij je aanmelding. Dit huurmateriaal is niet onbeperkt voor handen, dus op is op! Aanmelden voor de middag kan tot uiterlijk vrijdag 18 april en voor de cursus t/m 24 april bij de SFB via john@sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook