Sport
Voetbal

17 april 2014

School Noord heeft beste voetbal(st)ers

School Noord heeft beste voetbal(st)ers

Woensdag 16 april werd onder stralende weersomstandigheden het voetbaltoernooi voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit de voormalige gemeente Borculo gehouden. Meer dan 200 kinderen van de groepen 7 en 8 waren naar Sportpark de Wildbaan gekomen om een middagje lekker te voetballen. Waarbij het jammer was, dat de Voshaar uit Haarlo niet aanwezig was.

Fel werd er gestreden om de winst in de poule, want de plaatsen 1 en 2 gaven recht op een plek in de halve finale. In de halve finale stonden, zowel bij de jongens als bij de meisjes School Noord 1 en School Noord 2. In beide categorieën werden de halve finales vol gemaakt met de Keikamp en de St.Jorisschool. De halve finale bij de jongens tussen School Noord 1 en de St.Jorisschool 2 was een heel spannende, die nipt door School Noord werd gewonnen en wel met 1-0. Ook in de finale moest School Noord diep gaan, maar ook hier werd met 2-1 aan het langste eind getrokken, waardoor zij kampioen werden en op woensdag 14 mei in Gendringen mogen strijden om het regiokampioenschap. Ze zullen naar Gendringen worden vergezeld door de dames van School Noord 1, want zij wonnen de strijd bij de meisjes door eerst in de halve finale af te rekenen met hun eigen School Noord 2 uitslag 2-0 en vervolgens werd er in de finale met 3-1 gewonnen van de St.Jorisschool 2.

Het was erg leuk, dat de bekers werden uitgereikt door Sjoerd Overgoor oud speler van Reünie en thans vaste waarde in het elftal van Go Ahead.

Na afloop was iedereen het er over eens, dat het een mooie voetbalmiddag was geweest, die ook vandaag gelukkig zonder problemen en ongelukken was verlopen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook