Sport

17 april 2014

Etikon verdedigt titel in “hol van de leeuw”

Etikon verdedigt titel in “hol van de leeuw”

Gaat de huidige Nederlands kampioen en de oude/nieuwe Europees kampioen haar tiende kampioenschap pakken of gaat A1 Biljarts/De Veemarkt het stokje van Etikon overnemen?

Dat is de grote vraag die menig biljartliefhebber zich de laatste weken al wel gesteld zal hebben. Het ongenaakbare geachte Haarlose Etikon werd op 21 december van het vorig jaar in eigen huis met tweemaal 2-4 verslagen, “maar toen werden we wel verrast door de opstelling van Frédéric Caudron bij het 71/2 en dat gaf uiteindelijk de doorslag”, aldus teamleider Dinand Prinsen.

Voor komende zaterdag houdt hijzelf de kaarten nog voor de borst, “hoe wij gaan spelen is nog niet bekend. Hier gaan we met de spelers de komende dagen over spreken. De tegenstander met Frédéric Caudron, Raymund Swertz en Michel van Silfhout is natuurlijk sterk op alle spelsoorten en het zal die dag afhangen van de kleine details”,vervolgt hij.
“We moeten zaterdag minimaal één keer winnen om alles in eigen hand te houden en Jean-Paul de Bruijn, Patrick Niessen en Henri Tilleman hebben afgelopen weekend in Ronchin bewezen in vorm te zijn en dat de scherpte er ook is”.
De eerste wedstrijd in Doetinchem aan De Veemarkt 4, begint om 11:00 uur.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook