Algemeen
Geesteren
Gelselaar

22 april 2014

Bijzonder jaar voor Onderlinge Verzekeringen Geesteren Gelselaar

Bijzonder jaar voor Onderlinge Verzekeringen Geesteren Gelselaar

Het is een bijzonder jaar voor Onderlinge Verzekeringen Geesteren Gelselaar (OVM). De Onderlinge viert het 125-jarig jubileum, verhuist deze zomer met haar kantoor van Geesteren naar Borculo en hoopt binnenkort de fusie met de Onderlinge Winterswijk definitief af te ronden.

Dubbele winstuitkering
Daarnaast is er extra goed nieuws voor de klanten van OVM. De regionale verzekeraar heeft een prima jaar achter de rug. Tijdens de ledenvergadering op 8 april kon daardoor de winstuitkering worden vastgesteld op 15 procent. ‘Aangezien de Onderlinge zonder winstoogmerk werkt, delen de klanten, de leden dus sinds jaar en dag mee in de winst’, legt directeur Noud Smit uit. OVM Geesteren Gelselaar bestond op 15 april precies 125 jaar. ‘Reden voor een extra winstuitkering van nog eens 12,5 procent. In totaal geven we daarmee bijna 500.000 euro terug aan onze klanten’, aldus de directeur.

Fusievergadering
Op donderdag 22 mei houdt de Onderlinge de belangrijke fusievergadering. De aanwezige leden kunnen zich dan uitspreken over de voorgenomen fusie met de Onderlinge Winterswijk. ‘De krachtenbundeling levert alleen maar winnaars op. Het biedt in veel opzichten grote voordelen, ook voor onze klanten’, stelt Noud Smit. ‘Als er groen licht komt, zal de juridische fusie met terugwerkende kracht per 1 januari 2014 ingaan. We worden er sterker op en zijn daarmee klaar voor de toekomst. Hopelijk komen er veel leden op de fusievergadering af.’

Verhuizing
Deze zomer verhuist Onderlinge Verzekeringen Geesteren Gelselaar naar het voormalige kantoorpand van de Rabobank aan de Needseweg in Borculo. In september wordt er door middel van een open dag aandacht besteed aan de verhuizing en het jubileum. Het nieuwe onderkomen biedt meer mogelijkheden, in Geesteren kampte de organisatie door groei met ruimtegebrek. De Onderlinge vestigt in Borculo een kantoor waar zowel particulieren, agrariërs als mkb’ers terecht kunnen voor financiële producten zoals schadeverzekeringen, levensverzekeringen en hypotheken.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook