Home » Featured » Vakantieboerderij Schuppen Recreatie wint Zoover Award
Featured

22 april 2014

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie wint Zoover Award

Vakantieboerderij Schuppen Recreatie wint Zoover Award

Schuppen Recreatie uit Gelselaar heeft dinsdag te horen gekregen dat het een Zoover Award heeft gewonnen. Schuppen Recreatie kreeg de Award in de categorie Vakantieparken. De Zoover Awards worden jaarlijks in de maand april uitgereikt.

De Zoover Awards zijn in 2010 in het leven geroepen als erkenning voor consumentvriendelijke organisaties die service hoog in het vaandel hebben staan.

De prijzen worden vergeven op basis van consumentenbeoordelingen. Consumenten konden in 27 categorieën hun stem en waardeoordeel geven aan de partij van hun keuze.

In iedere categorie wordt een Award vergeven aan de partij met de meeste stemmen (meest populaire) en met het hoogste gewogen gemiddelde (beste).

In totaal kwamen er 175.000 stemmen binnen, ruim 40.000 meer dan vorig jaar. Nog nooit werden er zoveel stemmen uitgebracht.

Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 185 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie of een dagje uit.

Schuppen Recreatie is bijzonder blij met de prijs “In de afgelopen tien jaar hebben we hard gewerkt om ons bedrijf op te bouwen” zo verteld eigenaar Martijn Reurink van Schuppen Recreatie “We zijn bijzonder trots dat onze bezoekers ons recreatie bedrijf zo goed weten te waarderen. Je doet het uiteindelijk toch om de tevredenheid van de klant. Deze prijs stimuleert ons enorm om de gekozen koers verder uit te rollen”

Naast groepsaccommodaties voor 12 en voor 29 personen en vakantiehuisjes heeft Schuppen Recreatie ook een mini camping. Voor meer informatie kunt u kijken op www.schuppenrecreatie.nl

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com