Algemeen

22 april 2014

Boeiende activiteiten en winkels geopend in Borculo

Boeiende activiteiten en winkels geopend in Borculo

BORCULO – De Bloemenmarkt in Borculo heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd met een gevarieerd programma. Dit jaar staat de 22e editie van het boeiende evenement voor de deur. Op zondag 4 mei staan bloemen, planten, muziek, optredens en andere activiteiten centraal. De meeste winkels zijn die dag geopend.

Bloemenmarkten zijn zeldzaam in de regio. De succesvolle Borculose markt vormt een uitzondering. Het trekt traditiegetrouw veel belangstellenden uit de hele regio. De Bloemenmarkt wordt gehouden op zondag 4 mei van 12 tot 17 uur.

Op de eerste zondag van mei is het altijd gezellig druk in de straten van Borculo. Want naast de marktkramen is er nog meer vertier. Het evenement is een initiatief van de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV). De organisatie is in handen van de Stichting Promotie Borculo (SPB). Niet alleen inwoners van Borculo zelf, ook vanuit omliggende plaatsen weten de mensen het evenement op waarde te schatten. Zo is de Bloemenmarkt uitgegroeid tot een begrip in de regio. Naast een uitgebreid aanbod van bloemen, planten en perkgoed valt er op zondag 4 mei tussen 12 en 17 uur nog meer te beleven. De bijzondere sfeer zorgt voor een gezellig en gemoedelijk evenement.

Er zijn veel verschillende marktkramen met enkele grote bloemaanbieders. Ook zijn er standwerkers van de partij. Zij brengen op een bijzondere manier hun waar onder de aandacht. Verder zijn er op het podium op de markt meerdere optredens van De Diekhookse Klumpkes, Klein Begin en Ellie Mobs. Er worden demonstraties verzorgd door gymvereniging Borchlo. Ook voor kinderen is er op de Bloemenmarkt volop vertier. Ze kunnen in actie komen op een grote klimtoren van Ultimate Adventures van Henk Hoek in de Spoorstraat. De kids worden in de gelegenheid gesteld een mooi Moederdagcadeautje te maken. Verder staan er op het Marktplein een draaimolen en een springkussen opgesteld.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook