Home » Algemeen » Wat wordt de mooiste tuin van Borculo 2014
Algemeen

22 april 2014

Wat wordt de mooiste tuin van Borculo 2014

Wat wordt de mooiste tuin van Borculo 2014

Het voorjaar is in volle gang, de tuin is weer wakker geworden dus de keurmeesters van de Berkellandse afdeling van Groei en Bloei gaan weer op pad.

In het voorjaar, de zomer en het najaar worden alle voortuinen binnen de bebouwde kom van Borculo gekeurd door de keurmeesters. De tuinen worden door drie keer twee verschillende keurmeesters bezocht. Zij beoordelen de tuinen op verschillende onderdelen, zoals: het plantenassortiment, het onderhoud en de opbouw van de tuin.

Wanneer de keurmeesters langskomen?….dat is een verrassing!

De jaarlijkse prijsuitreiking vindt plaats op maandag 13 oktober 2014 om 19.30 uur in “zaal Peters” in Borculo. Noteer deze datum vast in uw agenda, iedereen is daar van harte welkom, ook al heeft u geen prijs. Bij deze prijsuitreikingsavond wordt foto’s getoond van diverse in de prijzen gevallen tuinen.
Meer informatie over Groei & Bloei; www.berkelland.groei.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com