Sport

22 april 2014

Uitslagen paardensport Hamelandse Ruiters

Uitslagen paardensport Hamelandse Ruiters

Afgelopen weekend reden leden van de Hamelandse Ruiters een thuiswedstrijd. Henk Veldhuis won het L springen met Vamalia. tweede in deze rubriek werd Toonie Weernink met Ulvana.

Op tweede paasdag stond de traditionele onderlinge wedstrijd op het programma! Bij het springen paarden ging de winst naar Toonie Weernink met Ulvana. In de dressuur won Johan klein Braskamp met Exclusief. De TDC de Morscup springen werd gewonnen door Jip Hoogenboom met Wolker en de TDC de Morscup dressuur door Johan klein Braskamp met Exclusief. De kersverse clubkampioenen zijn Linda Bomhof met Eelay (dressuur) en Toonie Weernink en Ulvana (springen).

Dubbel prijs voor Lieke Walvoort.

Lieke Walvoort heeft met haar pony Soerabaja 2 prijzen gewonnen met de springwedstrijd in Geesteren, ze werd 2e in de klasse Z en 3e in de klasse M. Danique Weernink werd 4e in de klasse L springen met haar pony Amourrette.
Frederieke ter Woerds won een 4e prijs in de klasse B springen met haar pony Salvatore. Ze komen allemaal uit voor de Hamelandse ponyclub uit Geesteren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook