Home » Algemeen » Vervanging brug Kiezel en Kei school
Algemeen

22 april 2014

Vervanging brug Kiezel en Kei school

Vervanging brug Kiezel en Kei school

BORCULO – Na de Pasen zal de bestaande voetgangersbrug, die in slechte bouwkundige staat verkeert, vervangen worden door een handbediende ophaalbrug.

Tijdens deze werkzaamheden kan er geen gebruik worden gemaakt van de verbinding vanaf de sportvelden naar ’t Hambroek en zal men via de Washuisbrug moeten gaan.

Een deel van de werkzaamheden is in de meivakantie gepland zodat de overlast voor de Kiezel en Keischool zoveel mogelijk wordt beperkt. Naar verwachting zullen de werkzaamheden begin juli afgerond zijn en kan men vanaf de zomervakantie weer volop gebruik maken van de nieuwe brug. Dat geldt ook voor de Berkelschippers. Door deze ophaalbrug kunnen ze met de Berkelzomp varen vanaf de rondweg tot aan de Burgemeester Bloemersstraat in het centrum van Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com