Home » Algemeen » Motortoertocht BMAC
Algemeen

25 april 2014

Motortoertocht BMAC

Motortoertocht BMAC

Op Moederdag, zondag 11 mei 2014, organiseren BMAC Borculo en Mamola motoren een motortoertocht.

De tocht, met halverwege de mogelijkheid voor een tussenstop bij café Peters in Borculo, is ongeveer 190 kilometer lang en voert door het prachtige Achterhoekse en Twentse landschap.

De start is tussen 9 en 11 uur vanaf de speciaal voor deze gelegenheid geopende motorzaak aan het Molenveld 2 in Laren (Gld). De deelnemers worden ontvangen met een kop koffie en hebben daarna de mogelijkheid om de route in hun GPS-toestel te laten zetten. De route wordt aangeboden voor Garmin en TomTom toestellen.

Deelnemers kunnen meedingen naar prijzen die beschikbaar gesteld zijn door Mamola motoren. De trekking vindt plaats tijdens de tocht en na afloop kunnen gewonnen prijzen op de startlocatie opgehaald worden.

De kosten voor deelname bedragen € 5,00 per persoon.

Op www.bmac-borculo.nl is meer info over club en evenementen te vinden.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com