Home » Algemeen » Nieuwe start kappersdroom
Algemeen

25 april 2014

Nieuwe start kappersdroom

Nieuwe start kappersdroom

Haarmode Twin is al jaren een begrip en een goed lopende kapperszaak aan het Muraltplein 28a in Borculo. Een eigen kapperszaak was de droom van de jonge onderneemster Rita Lutke Willink die al jaren in het kappersvak zat.

Helaas is ze in Februari j.l. overleden en wordt de kappersdroom van haar verder nageleefd en overgenomen door haar broer André Lutke Willink. Er komt een frisse wind door de kapperszaak en er word veel energie in gestoken.

De kapperszaak krijgt een nieuwe naam, vanaf de opening op vrijdag 2 mei a.s. zal de kapperszaak Haarsalon Rocca gaan heten! Deze naam is een verwijzing naar de overleden zus. Rocca is een Italiaans plaatsje dat de geboorteplaats is van de beschermheilige Rita. Zodoende word de droom van de zus toch voortgezet en is het een prachtige verwijzing naar haar.

De haarsalon wordt geautomatiseerd door middel van een website met een online afsprakenboek zodat klanten ten aller tijde hun afspraak kunnen plannen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.haarsalonrocca.nl. Aan het in- en exterieur van de haarsalon worden ook kleine aanpassingen verricht voor een frisse en nieuwe start.

U bent van harte welkom, er staat een enthousiast en ervaren kappersteam voor u klaar die op dit moment ook werkzaam zijn in de haarsalon. Tijdens de bloemenmarkt op 4 mei a.s. houdt de haarsalon openhuis zodat iedereen een kijkje kan nemen. In de maand mei heeft haarsalon Rocca een speciale openingsactie!

Foto: Haarsalon Rocca.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Op woensdag 6 juli hebben de leerlingen van de Heuvelschool uit Borculo een cheque van €500 uit mogen reiken aan stichting

  • 6 juli 2022

    BORCULO – Mevrouw G.H. Ordelman-Heinneman uit Borculo wordt binnenkort 103 jaar. Op dinsdag 19 juli 2022 hoopt ze haar verjaardag te vieren. Mevrouw

  • 6 juli 2022

    HAARLO – Op 9 juli 2022 zal de eerste editie van het nieuwe festival Halfway Hairlow in Haarlo plaatsvinden. Een nieuw festival voor

Booking.com