Algemeen

25 april 2014

Nieuwe start kappersdroom

Nieuwe start kappersdroom

Haarmode Twin is al jaren een begrip en een goed lopende kapperszaak aan het Muraltplein 28a in Borculo. Een eigen kapperszaak was de droom van de jonge onderneemster Rita Lutke Willink die al jaren in het kappersvak zat.

Helaas is ze in Februari j.l. overleden en wordt de kappersdroom van haar verder nageleefd en overgenomen door haar broer André Lutke Willink. Er komt een frisse wind door de kapperszaak en er word veel energie in gestoken.

De kapperszaak krijgt een nieuwe naam, vanaf de opening op vrijdag 2 mei a.s. zal de kapperszaak Haarsalon Rocca gaan heten! Deze naam is een verwijzing naar de overleden zus. Rocca is een Italiaans plaatsje dat de geboorteplaats is van de beschermheilige Rita. Zodoende word de droom van de zus toch voortgezet en is het een prachtige verwijzing naar haar.

De haarsalon wordt geautomatiseerd door middel van een website met een online afsprakenboek zodat klanten ten aller tijde hun afspraak kunnen plannen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.haarsalonrocca.nl. Aan het in- en exterieur van de haarsalon worden ook kleine aanpassingen verricht voor een frisse en nieuwe start.

U bent van harte welkom, er staat een enthousiast en ervaren kappersteam voor u klaar die op dit moment ook werkzaam zijn in de haarsalon. Tijdens de bloemenmarkt op 4 mei a.s. houdt de haarsalon openhuis zodat iedereen een kijkje kan nemen. In de maand mei heeft haarsalon Rocca een speciale openingsactie!

Foto: Haarsalon Rocca.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook